Handelingen

Lijst van webwinkels die veganistische tassen verkopen

Uit Vegan Wiki

(Doorverwezen vanaf Webwinkels die veganistische tassen verkopen)

Nederlandse:

Wolf and Storm is een Nederlandse Vegan webshop met duurzame kleding en accessoires.

Nederlandse webwinkel waarvan alle producten vegetarisch zijn, en veel ook veganistisch. Verkoopt veganistische tassen van het merk Ecolution.

Nederlandse vegan webwinkel met enkel vegetarische en veganistische producten.Vegan tassen van kurk en ananasleer(Piñatex). Verkoopt daarnaast andere vegan fashion, zoals schoenen en portemonnees.

  • Veganbags Nederlandse webwinkel zij verkopen uitsluitend Vegan, duurzame tassen die groen, eerlijk en diervriendelijk zijn, waarvan een groot deel PETA-approved is.
  • Moes&Griet Nederlandse webwinkel, distributeur van het merk UASHMAMA® selectie gemaakt met zowel vegan- als duurzame tassen.

Buitenlandse:

Amerikaanse webwinkel met een groot assortiment aan nepleren schoenen en tassen, en cosmetica. Alle producten zijn vegetarisch of veganistisch. Verzendt ook internationaal.

Alternative Stores is een webwinkel met een zeer groot assortiment aan voedsel, nepleren schoenen van eigen merk, vitaminen, cosmetica, make-up, schoonmaakproducten, kleding, tassen en portemonnees. Alles is veganistisch. Alternative Stores bevindt zich in de UK, maar verzendt ook naar Nederland.

Pangea Vegan Store wordt gerund door veganisten, en verkoopt alleen veganistische producten. Ze hebben een zeer, zeer groot assortiment aan oa. voedsel, cosmetica, boeken, tassen, nepleren schoenen (van eigen merk en van andere merken), dierenvoer, schoonmaakmiddelen en meer. Naast veganistische nepleren schoenen, riemen en portemonnees, hebben ze ook een heleboel pro-vegan kleding, varierend van humoristisch tot hardcore. Vegan Store bevindt zich in de VS en Vegan Store UK in the UK, maar ze verzenden ook internationaal.

GoodGoth is een webwinkel, die gothic kleding, schoenen, tassen, haarverf en cosmetica verkoopt. Bijna alle producten zijn vegetarisch, sommige zijn veganistisch. Bijna alle schoenen zijn zonder leer, of de lijm ook veganistisch is weten ze niet.

Moo Shoes heeft een zeer groot assortiment aan nepleren schoenen, tassen, portemonnees en riemen, andere schoenen, kookboeken en een kleine selectie pro-vegan shirts. Alle producten zijn veganistisch. Moo Shoes bevindt zich in de VS, maar verzendt ook naar Europa.

Het merk Matt & Nat maakt 'nepleren' tassen, handtassen, riemen en portemonnees. Alle producten zijn veganistisch en gemaakt van gerecyclede waterflessen. Producten van dit merk worden verkocht via hun eigen websites, en in andere webshops.