Handelingen

Geurproducten voor in huis

Uit Vegan Wiki

Veganistische Producten:

Bomb Cosmetics:

 • Bomb Cosmetics is oa. te koop bij webwinkels Geur&Zeep en Mireille. Het merk Bomb Cosmetics is ook te koop bij oa. TheSouq (webwinkel en winkel in Baarn), via Sajovi, Fairstore in Dongen en allerlei andere winkels, zie hier alle verkooppunten, maar het is onbekend of zij ook de veganistische geurproducten verkopen.
 • Bomb Cosmetics is volgens hun eigen website tegen dierproeven. Op de website staat het bij het product aangegeven als het veganistisch is, met een heel klein groen vegan-logo (VFV).
  • Orange Blossom Car & Room Fragrancer (ziet eruit als een cupcake) (VFV)
  • Very Berry Car & Room Fragrancer (VFV)
  • Mogelijk nog meer producten, op de website staat het bij het product aangegeven als het veganistisch is.

Pacifica:

 • Pacifica-geurproducten voor in huis zijn oa. te koop bij webwinkels Bio Amable, Biologischparfum.nl, Blossom en Liever Natuurlijk. (Andere) Pacifica-producten zijn oa. te koop bij sommige schoonheidssalons en apotheken, webwinkels Be So Pure, Shizo en Marlou’s Garden; zie hier verkooppunten in Nederland.
  • Ze hebben veganistische geurkaarsen en parfums voor in huis (VFV). Op de website staat het bij de producten of categorie aangegeven als het veganistisch is.


Geurkaarsen:

Zie hier.


Misschien veganistisch:

Genoemd op het forum, of door andere bronnen, als mogelijk veganistisch. Moet nog worden uitgezocht.
Dus mogelijk een onbetrouwbaar lijstje, maar wel handig als inspiratie:

 • Momenteel geen.
Naam Producent Veganistisch? Te koop bij
Orange Blossom Car & Room Fragrancer Bomb Cosmetics Op de website staat bij elk product dat veganistisch is een klein vegan logo. VFV Webwinkels Geur&Zeep en MireilleTheSouq (webwinkel en winkel in Baarn), via Sajovi, Fairstore in Dongen en allerlei andere winkels, zie hier alle verkooppunten.
Very Berry Car & Room Fragrancer Bomb Cosmetics VFV Webwinkels Geur&Zeep en MireilleTheSouq (webwinkel en winkel in Baarn), via Sajovi, Fairstore in Dongen en allerlei andere winkels, zie hier alle verkooppunten.
Geurkaarsen en parfums voor in huis Pacifica VFV Webwinkels Bio Amable, Biologischparfum.nl, Blossom en Liever Natuurlijk