Handelingen

Vegan Wiki

Steun: verschil tussen versies

Uit Vegan Wiki

(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om vegan...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de [[Nederlandse Vereniging voor Veganisme]]. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om veganisme voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Wil jij ons steunen met ons werk?  
+
Ben jij ook blij met de Vegan Wiki? Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de [[Nederlandse Vereniging voor Veganisme]]. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om veganisme voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Wil jij ons steunen? Dit kan op de volgende manieren.
  
Steun De Vegan wiki is een informatiegids voor de Nederlandse veganist. Hier vind je lijsten met veganistische producten, merken en relevante informatie over veganisme. De wiki wordt onderhouden door vrijwilligers van de [[Nederlandse Vereniging voor Veganisme]].
+
== Donatie ==
 +
Wil je ons eenmalig bedanken voor ons werk? Dan kan via een donatie doen aan de Nederlandse Vereniging voor Veganisme? Daar zijn we heel blij mee! '''[https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=912 Doneren kan hier]'''. Je kan bij je donatie ook een leuk berichtje achterlaten. Dat lezen we met veel plezier! Maak je liever een bankoverschrijving, dan kan dat via NL40 TRIO 0198 3967 16, ten name van de NVV te Zaandam en o.v.v. ‘Donatie Vegan Wiki'.
  
== Informatie doorgeven ==  
+
== Word lid ==  
Graag ontvangen we informatie die mist op de Vegan Wiki, zodat we die kunnen toevoegen. Iets doorgeven kan [https://veganisme.org/ia/contact/wiki via ons contactformulier]. Heb je van de fabrikant of leverancier de bevestiging gekregen dat een product veganistisch is? Stuur het door naar het e-mailadres wiki (apenstaartje) veganisme.org. Ook als je informatie mist waarmee een veganist betere geïnformeerde (koop)beslissingen kan maken, ontvangen we graag aanvulling. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom.
+
Wil je ons blijvend steunen? Word dan lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
 +
Zo steun je de vereniging in het promoten van veganisme. Bovendien profiteer je als lid ook van fijne voordelen.  
 +
'''[https://wordlid.veganisme.org/ Word dan nu lid]!'''
 +
 
 +
'''Als lid heb je veel voordelen''':
 +
* Een welkomstgeschenk;
 +
* Ieder kwartaal VEGAN Magazine thuis of digitaal;
 +
* Ledenvoordeel bij ruim 200 restaurants en activiteiten zoals congressen of een busreis naar een sanctuary
 +
* VeganService. Een contactpersoon die snel reageert op jouw vragen over veganisme;
 +
* Stemrecht binnen de vereniging. Bepaal mee wat de koers van de vegan beweging is;
 +
* Opkomen voor dieren door bij te dragen aan de promotie van het veganisme.
  
 
== Vrijwilliger worden? ==
 
== Vrijwilliger worden? ==
Wil jij meehelpen om veganisme een makkelijkere leefstijl te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn altijd op zoek naar hulp bij het bijhouden van de Vegan Wiki, het uitzoeken of producten veganistisch zijn, en het schrijven van artikelen die uitleggen waarom iets wel of niet veganistisch is. Wil je hier aan meehelpen? Neem dan contact met ons op!
+
Wil jij meehelpen om veganisme een makkelijkere leefstijl te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn altijd op zoek naar hulp bij het bijhouden van de Vegan Wiki, het uitzoeken of producten veganistisch zijn, en het schrijven van artikelen die uitleggen waarom iets wel of niet veganistisch is. Wil je hier aan meehelpen? '''[https://www.veganisme.org/contact Neem dan contact met ons op]!'''
  
== Snel iets aanpassen? ==
+
== Informatie doorgeven ==  
Iedereen met een [[Speciaal:Aanmelden|account]] kan bijdragen aan deze wiki door bewerkingen te doen. [http://wiki.veganisme.org/index.php/Vegan_Wiki:Helpen Lees hier hoe je kan helpen].
+
Graag ontvangen we informatie die mist op de Vegan Wiki, zodat we die kunnen toevoegen. Iets doorgeven kan '''[https://veganisme.org/ia/contact/wiki via ons contactformulier]'''. Heb je van de fabrikant of leverancier de bevestiging gekregen dat een product veganistisch is? Stuur het door naar het e-mailadres wiki (apenstaartje) veganisme.org. Ook als je informatie mist waarmee een veganist betere geïnformeerde (koop)beslissingen kan maken, ontvangen we graag aanvulling. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom.
 
 
 
 
In het menu een pagina opnemen over 'Steun [projectnaam]' met informatie over doneren, vrijwilliger worden en lid worden van de NVV met link naar
 

Huidige versie van 20 jun 2019 om 22:38

Ben jij ook blij met de Vegan Wiki? Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om veganisme voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Wil jij ons steunen? Dit kan op de volgende manieren.

Donatie

Wil je ons eenmalig bedanken voor ons werk? Dan kan via een donatie doen aan de Nederlandse Vereniging voor Veganisme? Daar zijn we heel blij mee! Doneren kan hier. Je kan bij je donatie ook een leuk berichtje achterlaten. Dat lezen we met veel plezier! Maak je liever een bankoverschrijving, dan kan dat via NL40 TRIO 0198 3967 16, ten name van de NVV te Zaandam en o.v.v. ‘Donatie Vegan Wiki'.

Word lid

Wil je ons blijvend steunen? Word dan lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Zo steun je de vereniging in het promoten van veganisme. Bovendien profiteer je als lid ook van fijne voordelen. Word dan nu lid!

Als lid heb je veel voordelen:

  • Een welkomstgeschenk;
  • Ieder kwartaal VEGAN Magazine thuis of digitaal;
  • Ledenvoordeel bij ruim 200 restaurants en activiteiten zoals congressen of een busreis naar een sanctuary
  • VeganService. Een contactpersoon die snel reageert op jouw vragen over veganisme;
  • Stemrecht binnen de vereniging. Bepaal mee wat de koers van de vegan beweging is;
  • Opkomen voor dieren door bij te dragen aan de promotie van het veganisme.

Vrijwilliger worden?

Wil jij meehelpen om veganisme een makkelijkere leefstijl te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn altijd op zoek naar hulp bij het bijhouden van de Vegan Wiki, het uitzoeken of producten veganistisch zijn, en het schrijven van artikelen die uitleggen waarom iets wel of niet veganistisch is. Wil je hier aan meehelpen? Neem dan contact met ons op!

Informatie doorgeven

Graag ontvangen we informatie die mist op de Vegan Wiki, zodat we die kunnen toevoegen. Iets doorgeven kan via ons contactformulier. Heb je van de fabrikant of leverancier de bevestiging gekregen dat een product veganistisch is? Stuur het door naar het e-mailadres wiki (apenstaartje) veganisme.org. Ook als je informatie mist waarmee een veganist betere geïnformeerde (koop)beslissingen kan maken, ontvangen we graag aanvulling. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom.