Handelingen

Vegan Wiki

Steun

Uit Vegan Wiki

Versie door Timelezz (overleg | bijdragen) op 20 jun 2019 om 22:26 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om vegan...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Dit project wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wij doen dit monnikenwerk omdat we het belangrijk vinden om veganisme voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Wil jij ons steunen met ons werk?

Steun De Vegan wiki is een informatiegids voor de Nederlandse veganist. Hier vind je lijsten met veganistische producten, merken en relevante informatie over veganisme. De wiki wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Informatie doorgeven

Graag ontvangen we informatie die mist op de Vegan Wiki, zodat we die kunnen toevoegen. Iets doorgeven kan via ons contactformulier. Heb je van de fabrikant of leverancier de bevestiging gekregen dat een product veganistisch is? Stuur het door naar het e-mailadres wiki (apenstaartje) veganisme.org. Ook als je informatie mist waarmee een veganist betere geïnformeerde (koop)beslissingen kan maken, ontvangen we graag aanvulling. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom.

Vrijwilliger worden?

Wil jij meehelpen om veganisme een makkelijkere leefstijl te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn altijd op zoek naar hulp bij het bijhouden van de Vegan Wiki, het uitzoeken of producten veganistisch zijn, en het schrijven van artikelen die uitleggen waarom iets wel of niet veganistisch is. Wil je hier aan meehelpen? Neem dan contact met ons op!

Snel iets aanpassen?

Iedereen met een account kan bijdragen aan deze wiki door bewerkingen te doen. Lees hier hoe je kan helpen.


In het menu een pagina opnemen over 'Steun [projectnaam]' met informatie over doneren, vrijwilliger worden en lid worden van de NVV met link naar