Vitamine D

Vitamine D is meestal niet vegan omdat het vaak wordt gewonnen uit wolvet. Als op een supplement of ander product niet specifiek staat dat het om vegan/plantaardig vitamine D gaat, dan kun je er vanuit gaan dat het dierlijke vitamine D is. Dit is namelijk de goedkoopste en meest geproduceerde vorm van vitamine D. Gelukkig bestaat er ook vegan vitamine D gemaakt van bijvoorbeeld korstmossen. Lees meer in dit artikel.
De producten in deze lijst zijn geschikt voor veganisten.

Toont alle 33 resultaten

Winkel
Merk
Allergenen
Keurmerk
1 – 20 van 33 resultaten 33 resultaten 1 resultaat Geen resultaten.
Sorteer op laatst toegevoegd
1 – 20 van 33 resultaten 33 resultaten 1 resultaat Geen resultaten.
Filters Sorteren
Reset Toepassen
Product
Te koop bij
Allergie info
Categorie
Keurmerk
Quercus vegan D3 forte
Holland & Barrett
|
Webwinkels
GSE vitamine D3 compact
Holland & Barrett
|
Webwinkels
VitaminStore vegan D3 25 mcg
Webwinkels
FairLeaf vegan vitamine D3