Op Vegan Wiki is informatie te vinden over veganistische producten in Nederland. De website wordt onderhouden door vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Informatie doorgeven

Graag ontvangen we informatie die mist op de Vegan Wiki, zodat we die kunnen toevoegen. Heb je van de fabrikant of leverancier de bevestiging gekregen dat een product veganistisch is? Stuur het door naar het e-mailadres wiki@veganisme.org. Ook als je informatie mist waarmee een veganist betere geïnformeerde (koop)beslissingen kan maken, ontvangen we graag aanvulling. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom.

Vrijwilliger worden?

Wil jij meehelpen om veganisme een makkelijkere leefstijl te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn altijd op zoek naar hulp bij het bijhouden van de Vegan Wiki of het uitzoeken of producten veganistisch zijn. Wil je hier aan meehelpen? Neem dan contact met ons op via deze link of kijk bij de NVV vacatures!

Donatie

Wil je ons eenmalig bedanken voor ons werk? Dan kan via een donatie doen aan de Nederlandse Vereniging voor Veganisme? Daar zijn we heel blij mee! Doneren kan hier. Je kan bij je donatie ook een leuk berichtje achterlaten. Dat lezen we met veel plezier! Maak je liever een bankoverschrijving, dan kan dat via NL40 TRIO 0198 3967 16, ten name van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en o.v.v. ‘Donatie Vegan Wiki’.

Word lid

Wil je ons blijvend steunen? Word dan lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Zo steun je de vereniging in het promoten van veganisme. Bovendien profiteer je als lid ook van fijne voordelen. Word dan nu lid!

Als lid heb je veel voordelen:

  • Een welkomstgeschenk;
  • Ieder kwartaal VEGAN Magazine thuis of digitaal;
  • Ledenvoordeel bij ruim 250 restaurants en activiteiten zoals congressen of een busreis naar een sanctuary
  • VeganService. Een contactpersoon die snel reageert op jouw vragen over veganisme;
  • Stemrecht binnen de vereniging. Bepaal mee wat de koers van de vegan beweging is;
  • Opkomen voor dieren door bij te dragen aan de promotie van het veganisme.