AH chocoladepasta puur

Beschrijving

Zelf Nagevraagd

Facebookmessengerreactie van Albert Heijn klantenservice op 19 juli 2019: “De lecithine is van zonnebloem. Helaas niet geschikt voor vegans ivm kruisbesmetting met melk.”

(kruisbesmetting is gewoon vegan, alleen AH houdt een alternatieve definitie van veganisme aan)

Extra informatie

Merk

Albert Heijn huismerk

Winkel

Albert Heijn