AH chocoladepasta puur

Categorie:

Beschrijving

Zelf Nagevraagd

Facebookmessengerreactie van Albert Heijn klantenservice op 19 juli 2019: “De lecithine is van zonnebloem. Helaas niet geschikt voor vegans ivm kruisbesmetting met melk.”

(kruisbesmetting is gewoon vegan, alleen AH houdt een alternatieve definitie van veganisme aan)

Extra informatie

Merk

Winkel