Kokosbrood

Kokosbrood is meestal niet vegan omdat het vaak wordt gemaakt met gelatine. Daarnaast wordt roze kokosbrood vaak gekleurd met karmijn (E120) en bevatten sommige merken honing.
De producten in deze lijst zijn geschikt voor veganisten.

Enig resultaat

Categorie
Winkel
Merk